2013. május 2., csütörtök

Egy kis játék + részlet :)

Sziasztok!

Most egy kis ,,játékot" hoztunk nektek. 
A lényeg: Itt található a Locked out of heaven... következő fejezetéből egy kis részlet. Ha tetszik....akkor kommenteljetek és ha összegyűlik 5 komi akkor még a hétvége folyamán olvashassátok a teljes részt :)

Pusziii
R&A


- Huhh...talán nem kellett volna annyit innom tegnap-nyöszörgött az autóban Tom.

 Éppen a gyár felé vezettem a kissé morcos Kimivel és Thomassal.

-Nekem meg otthon kellett volna aludnom....akkor talán nem kellene hajnalok hajnalán a gyárban lennem-morgott a finn is.

-Aki éjjel legény, az legyen nappal is az-nevettem fel - Megmondtam tegnap világosan, ha bulizni akartok,  ma fittnek kell lenetek. Nyakunkon a teszt és még sehol semmi-mondtam, miközben leállítottam az autót a parkolóban.

-De azt azért áruld el nekem, hogy miért vagy ilyen friss így hajnali 6-kor-morgott a Jégkocka.

- Kimi, ne keress rá választ. Mi már jó pár éve próbáljuk megfejteni ezt a rejtélyt...de még nem sikerült. Helibaba, ha az autóról van szó akkor üde és friss. Amúgy Baba...ma is nálunk leszel?-tette fel az utolsó kérdést már a szerelők felé vezető folyosón.

-Nem hiszem....csak beugrok hozzátok néhány  papírért. Ma kéne egyeztetni  az aerodinamikai részleggel, meg hát jó lenne Smedleyvel és Stellaval egyeztetni egy két dolgot. Apropó...Kimi azt ugye tudod, hogy ma jelenésed van a versenymérnöködnél. Amúgy szaladok fiúk, Rob hív.-kaptam fel néhány iratot és a fiúk által előkészített kávémat és már rohantam is az irodámba.

-Te ez mindig így pörög?-hallottam még a finn hangját, de a választ már nem hallottam, mivel már rég a liftben voltam....

(Kimi)

Nem tudom mi ütött belém tegnap este.Mióta beszélek én a magánéletemről bárkinek is, nemhogy még ennek a lánynak. De valamiért amikor rákérdezett a dolgokra nem tudtam nemet mondani neki.
Annyira más...Még sosem találkoztam ilyen nővel. Bár egy kicsit karrierista, viszont annyira titokzatos. Valamiért nem szívesen beszél a családjáról és a magánéletéről. És akárhányszor rákérdek valamelyik szerelőnél, senki nem tud róla semmit...vagy ködösít, mint például Peter.

Szerintem ő az, aki a legjobban ismerheti Hellä-t...mindig kitér a válaszok elől.

-Amúgy mit csináltál te tegnap este Heli-nél?-ült mellém a büfében Thomas - Csak nem megvolt a csaj? Meg ne bántsd ám...mert akkor egy halom szerelővel kezdesz ki.

- Engem aztán nem érdekel, csak hát munkatársak vagyunk.-vontam meg a vállam, mintha egyáltalán nem érdekelne a téma.

-Én meg Michael Schumacher vagyok személyesen. Akit nem érdekel, az nem kérdezgeti körbe a fél bagázst róla. Amúgy meg....az egész csaj egy kész rejtély. Mi se tudunk sokat a magánéletéről, fontos neki. Viszont Pete  és Rob Smedley éléggé ismerik, velük jóban van. Ha kell valami segítség, akkor szólj!

-Miért akarsz segíteni nekem?

-Mert szerintem aranyosak lennétek együtt és Heli már megérdemli, hogy boldog legyen és tökre összeilletek-vonta meg a vállát.

-De én...-próbáltam tagadni az előbbieket, de nem nagyon sikerült.

-Ezt zárjuk le. Tetszik, ennyi. Nem szégyen a dolog.-vonta meg a vállát, majd ahogyan mellém ült, olyan gyorsan el is viharzott.

Vajon tényleg akarok én ettől a lánytól valamit? Jó kérdés, még magam se tudom a választ...

4 megjegyzés:

  1. Sziasztok :)
    imádom a töriteket, szerintem nagyon ügyesek vagytok. Már kíváncsi vagyok az új részre, remélem lesz majd valami Kimi és Hellä közt :) úgyhogy komizzon mindenki mert olvasni szeretnék :D
    C

    VálaszTörlés
  2. Sziasztok!

    Tetszik a történet, remélem alakul valami Kimi és Hella közt, ha már így kiöntötték egymásnak a szívüket! :D Kiminek van dumája azt megmondom...siessetek a folytatással!

    Nóri

    VálaszTörlés
  3. én már várom .... :) jó lett csajok

    VálaszTörlés
  4. sziasztok:)meg csak most talaltam ra a torteneteitekre, de mindegyiket imadom..remelem mihamarabb lesz folytatas:):)

    VálaszTörlés