2013. december 9., hétfő

8. rész - előzetes

Sziasztok!

Megint csak ég a képem, hogy csak most jelentkezünk és még csak előzetessel. Tény, hogy ettől több van megírva a részből, de még nincs befejezve és még hiányzik egy kis ihlet hozzá...ami remélem hétvégéig megjön, akkor már szeretnénk felrakni a teljes részt. 
Köszönjük az előző részhez a komikat, csajok reméljük most is kapunk majd a részhez. Lehet tippelni,mi fog ebből az egészből kisülni :) :) :)
A hétvégén kiderül...

Pusziii
R&A

- Hopi, azthiszem rossz helyre jöttem-hallottunk meg  pár perc múlva Chris hangját.

Hogy kerül ő ide??? Én el akartam húzódni a finntől, amit persze ő nem hagyott. Még mindig átölelt, miközben ő is bolondos barátom felé pillantgatott morcosan.

-Chris, te mi a francot keresel itt?-kérdeztem, mit kérdeztem inkább kiabáltam.

Még csak az hiányzik, hogy ő is tudjon a kimivel való közös dolgaimról. Márt hát Eddie alapból tud mindenről, Lina meg kikövetkeztette, mint mindig.


-Egy kis kávéért jöttem, de ne zavartassátok magatokat - mosolygott tenyérbemászóan.- De hercegnő, máskor értesíthetnél arról, hogy ilyen kaliberű palikkal vagy együtt, mert akkor átadom a lehetőséget, hogy te csatold be a biztonsági öveket-kacsintott rám. Ebben a szent pillanatban tudtam volna megfolytani őt. Hát ha eddig nem tudta volna valaki a csapatnál, hogy Kimivel ismerjük egymást, akkor ezek után majd megtudja az egész paddock. Chrisnél pletykásabb fazont még nem hordott hátán a föld.

- Te csak ne kombinálj Christian...mi-mutattam Kimire és rám- nem vagyunk együtt! Ez..ez csak egy...

- Botlás? Vagy baleset? Az elmúlt hónapokban elég sokat hallottam már ilyet a te szádból – szólalt meg mindentudóan. Na köszönöm. Nem elég az egyik baj, jön a másik...most már Kimi is furán néz rám.. Istenem, most segíts meg! – De arra figyelmeztetlek, hogy most nem fogunk elköltözni emiatt a botlás miatt...legalábbis én nem, ezt jegyezd meg. Nekem eléggé bejön ez a meló-mondta komolyabban, majd megkavargatta a mellesleg én általam készített kávét és kifelé indult.

- Chris-szóltam utána elgyötörten – Csak arra kérlek hogy Eddie-nek ne mondd el! Megöl-könyörögtem neki, mire csak egy apró bólinntást kaptam és eltűnt a szerelő.

- Milyen botlások? Mi volt az elmult hónapokban? Valamiről tudnom kéne? – emelte fel a hangját Kimi, mire végképp ideges lettem.

-Ne viselkedj úgy, mintha együtt lennénk, jó ?!?!-kezdtem el én is kiabálni.- Ez az előbbi még nem jelentett semmi komolyat, nehogy azt hidd, hogy most megcsókolsz és újra együtt leszünk-indultam el a szobám felé, ami szintén nem sikerült, mivel megragadta a karom és visszahúzott magához.

-Márpedig te az enyém vagy! És ne is próbáld meg tagadni, mert rosszul hazudsz.-mondta, miközben végig a szemembe nézett – Most hogy már tudom, hogy te is ugyanazt érzed, mint én,  nem engedlek el mégegyszer-mondta teljes határozottsággal a hangjában.

Erre azért nem számítottam. Gondoltam, hogy nem vagyok még neki közömbös, na de hogy még kellenék neki azt nem. Én inkább úgy érzem, hogy az egóját sértettem azzal, hogy akkor faképnél hagytam.

-És mégis hogyan képzelted el ezt az egészet Kimi? Ami egyszer nem működött...-húztam el a szám.
Tényleg nem voltam biztos abban, hogy ez az újrakezdősdi jó ötlet. Persze ha a szívemre hallgatok, akkor már rég vele lennék.

- Ha őszinték leszünk egymással, akkor most minden más lehet.

- Pfff ...te meg az őszinteség. Hallottam a te szádból már jobb viccet is.-forgattam a szemem

-Most például te nem vagy az-világított rá a tényre.-Szóval? Te se vagy különb.

-Te most komolyan a szerelmi életemre vagy kíváncsi? Pofátlan vagy! Én se kérdeztem, hogy hány nővel voltál eddig...még csak akkor se, amikor együtt voltunk.

-Gyerekeeek, mi ez a veszekedés???-kiáltotta el magát hirtelen barátnőm

-Nem mond igazat!

-Nem hagy békén!-mondtuk ki egyszerre mondatainkat, mire félőrült barátnőm elnevette magát.
Most hogy tud ilyenen nevetni?

-Komolyan mondom, olyan cukik vagytok...mint egy veszekedő házaspár.-kuncogott

-Még csak az kéne...-morogtam magamnak, de „mitadisten“ a finnek gyöngye is meghallotta.

-Ez most kihívás Hale? Mert ha ezen múlik az, hogy velem legyél....akkor bizony én most rögtön felhajtom a papot.-nézett rám komoly arccal.

Pár percig farkasszemet néztünk, mire belőlem kitört egy hatalmas nevetés...

1 megjegyzés:

  1. Sziasztok :-)
    Remélem nem haragszotok hogy most nem irok hosszabb kommentet de szünet előtti hajtás van plusz jön a kari is és bár hó nincs én rendesen el vagyok havazva :-/ :-D futtába olvastam most is csak a részletet és nekem tetszett mint mindig :-) de majd ha megkapjuk egybe a jövőhéten akkor hétvégén irok valami tartalmasabbat :-D addig is sok ihletet és siessetek a teljes résszel :-)
    C

    VálaszTörlés