2013. június 13., csütörtök

Locked out of heaven - 4. + Díj



Hali!


Újra jelentkezünk...ezúttal a másik történettel. És ezen kívül kaptunk egy díjat, amit ezúton szeretnénkt megköszönni Dyboo - nak :) És szeretnénk megköszönni a 4 komizónak is a hozzászólásokat, bár jólesett volna, ha meg lenne az 5 komment... ez fenn áll ennél a résznél is. Ha meg az 5 komi, akkor előbb jön a folytatás.

Szóval nem is húznánk az időt, először is itt a folytatás, lent pedig a díjat  találhatjátok meg.

Pusziii
R&A




(Hellä)



Nem tudom mi ütött ma a fiúkba. Kétpercenként benyit egy szerelő az irodámba valami átlátszó ürüggyel...és én már megőrülök, nem lehet ezek mellett normálisan dolgozni. Pedig itt a határidő és még mindig gondban vagyunk az új elsőszárny elemekkel.



-Mi van már megint?!?!-csattantam fel amikor újabb kopogás hallatszott az irodában.



- Hééé....le ne harapd a fejem-jött be kezeit felemelve kedvenc mérnököm, Rob Smedley.



Kevés embert ismertem meg ez alatt a két év alatt, de Rob azok közé tartozik, akivel nagyon jóban vagyok és mindent tud rólam. Csúnya szokás, de általában ő tölti be a lelki szemetesládám szerepét...bár ő ezt barátságnak hívja. Mindegyis minek nevezzük, azon kevés emberek közé tartozik aki teljesen ismer és én is ismerem őt...pedig Massa versenymérnöke, szóval elvileg az ellentétes csapat tagja.



-Oké, bocsi....de már az agyamra mennek ezek az eszetlenek - döntöttem a homlokom az íróasztalomnak – Miben segíthetek Rob?



-Kéne egy társ, akivel ebédelhetnék-mosolygott, mire én csak egy bágyadt mosolyt nyomtam el.



-Már ennyi az idő? Te jó ég...és én még sehol se vagyok.-tornáztam ki magam a székemből és elindultunk az étkező felé.



-Az első szárny még mindig?-kérdezte, miközben lépcsőztünk



-Szerinted? Hallod...már vagy tizen dolgozunk össze, de így hogy tesztügyben meg van kötve a kezünk, nem tudunk mit csinálni. Tudod jól, hogy a szélcsatorna nem annyira reális. És akkor még itt van az szaros értekezlet is. Mikor is lesz a pilótás-mérnökös ütközésünk?



-Ebéd után elvileg kezdünk-mondta, majd odamentünk a pulthoz és választottunk ebédet-De most beszélj valami másról is Hells. Mi volt tegnap a bulin?-vonogatta a szemöldökét mindentudóan.



Komolyan mondom nevetnem kell ezen a figurán és a mimikáján.



-Hát mit hallottál Drága? Mert tegnap nem nagyon beszéltünk...nemhogy még  a bulit is említsem. Mit kotyogtak ki ezek a vénasszonyok?-böktem a fejemmel a szerelőim felé.



-Hát azt csiripelik a madarak, hogy Räikkönennel eléggé összemelegedtetek.-motyogta, mivel gondolta hogy ki fogok akadni.



-Mi az, hogy összemelegedtünk??? Én valakit megfojtok! Táncoltunk és beszélgettünk, ennyi, itt befejeződött a történet.-morogtam, majd eléggé csendben folytattuk az ebédet.



Nem elég, hogy így is ideges voltam...még ez is. De az biztos, hogy beszélek én velük. Ne terjesszenek rólam olyan dolgot a gyárban, ami nem igaz. Miután gyorsan megettem az ebédet, még odamentem a lustálkodó szerelőkhöz. Nem tűnt úgy, mintha rohannának dolgozni.



-Emberek....nincs elég munkátok? Lehet ám hangárt söpörni is, vagy takarítani, de nem hiszem hogy ilyen kevés munka lenne a tesztek előtt.-rivalltam rá a bandára. Tény, hogy szeretem őket, de mostanában eléggé elkényelmesedtek – Dolgozhatnátok ahelyett, hogy másról pletykáltok hülyeségeket!



-Mii?-kérdezte kómásan Leo.



- Az édesem, hogy most rögtön visszavonszolod a segged a műhelybe és dolgoztok. A ferrari a világ egyik legjobb, ha nem a legjobb csapata...ezért nem engedhetünk meg magunknak ilyen lazaságot. Én egész eddig egyenlőnek akartam tűnni, de emlékeztetlek titeket valamire...a főnökötök vagyok. Tudom kívülről nem tűnik olyan bonyolultnak a mérnökök munkája, de elárulok nektek valamit, van amikor napokig bent ülünk és azt találjuk ki, hogy nektek mit kell csinálni...ezért most nyomás- osztottam ki őket.



Még sose akadtam ki így, de most már úgy éreztem, elég. Én sose voltam híve ennek a módjának a főnök beosztott kapcsolatnak és ez volt az ami legjobban nem tetszett Domenicallinak és ahogy most látom ő is szemtanúja volt ennek a ,,kirohanásnak” és csak elégedetten biccentett a fejével. Hát komolyan mondom még egy ilyen szadista ember nem létezik a világon, ez élvezi ezt.



-Előjött az idegbeteg Hells? Én bírom-nevetett fel Rob, miközben átkarolta a vállam és újra elindultunk az irodákba.-És láttad azt a beteg Domenicalli fejet? Már csak ezért megérte.



-Nekem mondod?-nevettem el én is magam. Már így jön ki rajtam az idegbaj.-Szia Felipe!-köszöntem a pilótának, aki időközben mellénk csapódott és benyitottunk egy teremben, ahol már ott volt Kimi és a mérnöke.



Alig vártam hogy vége legyen ennek az egésznek. Jóformán az egész egyeztetés alatt azt az ostoba Raikkönen vigyort kellett néznem, amihez most nagyon nem volt kedvem...



(Kimi)



Azt hittem soha nem lesz már vége ennek az értelmetlen megbeszélésnek. Soha nem fogom felfogni hogy mi a fenéért kell minden héten húszmilliószor összeülni, hogy ugyanazt megbeszéljük és még őket tartják a csapat eszének...



Hulla fáradtan mentem vagyis inkább már vonszoltam magam át a szerelőknél, mikor meghallottam hogy rólam és Hellä-ről találgatnak. Ez a Thomas kegyetlen egy pletykagép.


-Te Kimi, ha már itt vagy, válaszolj nekünk egy kérdésre-szólt rám Mike.


- De ha lehet gyorsan.


- Te és Hella lefeküdtetek?- kérdezte meg.



Hirtelen válaszolni se tudtam szóval röhögve folytattam utamat, hogy kipihenhessem magam. Ezt is csak ők tudják kitalálni.



 Végül arra jutottam, hogy mivel a gyári szobámban kényelmetlen az ágy, ezért keresek egy kényelmesebb fekhelyet, amit most éppen Hells irodájában találtam meg. Ha én ezt már előbb tudtam volna, hogy ennek a csajnak ilyen kényelmes a kanapéja, akkor már előbb itt lettem volna.


-Sose gondoltam volna hogy ilyen kényelmes kanapé van ebben az irodába.- morogtam és kényelembe helyeztem magamat. Már igazán fáradt voltam.


Nem is tudom mennyit aludhattam, de arra keltem, hogy valaki nagyon becsapja az ajtót és egy erős kiáltásra lettem figyelmes.


- KIMI RAIKKÖNEN, TE MIT KERESEL AZ ÉN IRODÁMBAN?-üvöltött Hell.


- Kényelmes a kanapéd. Csak azt nem értem, miért nem hagytál aludni tovább-morogtam.


- Talán azért nem, mert ez az én irodám, én kanapém és ha te itt vagy, akkor rossz a levegő. Szóval most azonnal tűnés kifelé!- kiabált tovább, de mostmár kicsit nyugodtabban.

- Csak nem azért vagy ideges, mert füledbe jutott az új pletyka?-próbáltam mégjobban felhúzni. Olyan aranyos így idegesen...fura, de ilyenkor olyan mint egy kislány és nem pedig a végzet asszonyát próbálja eljátszani.


- Már megint mit pletykálnak?-sóhajtott- Ezek ott lent rosszabbak, mint egy falu összes öregasszonya együtt véve.- morogta magának a végét. Vagyis én úgy gondolom.


- Hát azt gondolják, hogy te meg én eltöltöttünk egy romantikus éjszakát együtt. De tudod mit? Ha már úgyis erről beszélgetnek, nem teszünk róla, hogy legyen igazság is benne?- húztam magamhoz. Egyszerűen elvesztem a fejem mellette.


- Most verd ki a fejedből, amire gondolsz és elengedhetnél-próbálta eltolni magát tőlem, de nem engedtem.


- Jajj Hells, tudom hogy te is azt akarod.


- Honnan veszel ilyet? Hmm?


- Mer ha te nem így éreznél, akkor ezt nem engednéd.- mondtam és hirtelen megcsókoltam....

Díj :D

Szabályok.:
1. Írj magadról 11 dolgot.
2. A jelölő minden kérdésére őszintén kell válaszolni.
3. Tegyél fel 11 kérdést a saját jelöltjeidnek.
4. Küld tovább 11 embernek![ Az alap, hogy nem lehet visszaküldeni!!!] 



11 dolog rólunk:
1. Idén végzünk mindketten a suliban
2. Imádjuk a focit és a forma1-et, de végülis minden féle sport jöhet J

3. Mindkettőnknek barna a haja.

4. Mostanában kicsit nehézkesen megy az írás, de minden erőnkkel a folytatásokon vagyunk ( még ha nem is úgy tűnik néha)

5. Ha minden igaz, idén kinn leszünk a Magyar nagydíjon

6. Végre mindketten nagykorúak vagyunk.
7. Szeretnénk egyszer Londonban élni egy közös lakásban.

8. Célunk egy közös cukrászda

9. Imádjuk a kutyákat.

10. Szeretnénk eljutni egy Barcelona-Real Madrid meccsre. Egyikünk Barca, másikunk pedig Real drukker.

11.  Sokan azt mondják, nagyon hasonlítunk egymásra, ami valljuk be azért nem egy akkora nagy csoda, ugyanis unokatesók vagyunk.





Dyboo kérdései:

1.Hány éves vagy?

18 és 19

2.Mióta nézel Forma 1-et?

Húúú, régóta...még kicsik voltunk, amikor megszerettük ezt a sportot.

3.Ki a kedvenc énekesed?

Változó  :)

4.Kedvenc filmed/sorozatod?

Film: Napsütötte toszkána, Sorozat: A zöld íjász

5.Van testvéred?

Van. Egyikünk egy nővérrel, másikunk egy öccsel rendelkezik.

6.Voltál már Forma 1-en?

Még sajna nem, de pár hét múlva már reméljük nem ezt fogjuk írni

7.Találkoztál már valamilyen hírességgel?És ha igen kivel?

Igen tálálkoztunk már egy-kettővel, általában énekesekkel

8.Mióta írsz történeteket?

kb. 3-4 éve

9.Hova utaznál el legszívesebben?

Helsinki, Madrid, London

10.Ha lehetne egy kívánságod,ami teljesül,mit kívánnál?

A kívánságok nem teljesülnek, ha elárulják őket :P

11.Mi a valódi neved? :P

Útálni fogtok...de nem áruljuk el.



Mi kérdéseink:

1. Szereted az állatokat?

2. Ha igen, akkor mi a kedvenc állatod?

3. Kedvenc hely?

4. Vannak nagy álmaid?

5. Mi leszel, ha nagy leszel? ( Ha már van szakmád, akkor mi az?)

6. Filmezés vagy Olvasás?

7. Kedvenc zenestílus?

8. Tervezel további történeteket?

9. Kedvenc város?

10. Kedvenc f1-es, vagy focicsapat?

11. Hogy képzeled el magad 5 év múlva?



És akiknek adnánk a díjat :

  1. http://a-szerelem-ereje.blogspot.sk
  2. http://lifewithhereyes.blogspot.sk/
  3. http://zoefanfiction.blogspot.sk/
  4. http://aszerelemjegesutjan.blogspot.com/
  5. http://www.ikerdossantosaveiro.blogspot.sk/
  6. http://bestmystories.blogspot.com/
  7. http://elsotortenetem.blogspot.ro/
  8. http://jatekforma1.blogspot.sk/
  9. http://icemanfanfic.blogspot.com/
  10. http://golittlevettel.blogspot.com/
  11. http://formula1ismylife.blogspot.com/

2 megjegyzés:

  1. Ès akkor még ide is egy komi ha már így elmaradtam velük legalább mindegyik történethez egyet írjak :-D
    Öhm... Tetszett :-D birom az idegbeteg Hells-t nehogy màr hagyja lazsálni a pletykás vénasszonyokat :-D Kimi... Olyan tipikus :-D ahelyett hogy a saját szobályában aludna inkább befoglalja más kanapéját mert az kényelmesebb... De hát tőle valsmi ilyet is vártam... :-D meg az a magabiztosság :-D " Jajj Hells, tudom hogy te is azt akarod." :-D
    A díjhoz pedig gratulàlok :-)

    VálaszTörlés
  2. Remelem mihamarabb lesz ide is friss...nagyon kivancsi vagyok,hogy alakul a sorsuk:):)

    VálaszTörlés