2012. november 6., kedd

Egy kis érdekesség...

Hali!

Nem tudjuk olvassátok-e a másik blogunkat, de úgy gondoltuk közöljük, hogy Szasza gyönyörűséges fejlecének köszönhetően megváltozott a dizi!
Ha olvasod a történetet, vagy nem és érdekel, akkor nyugodtan látogass hozzánk és haggy nyomot :D:D:D





3 megjegyzés:

  1. Sziasztok! Nagyon szép a kép. Imádom a Kimis történeteteket, és mindenképp benézek ide is.:) örülök, hogy jól alakulnak köztük a dolgok. Nem tudom, hogy Rina mit szól a hirtelen jött Finnországos kiruccanáshoz...:)
    Én most kezdtem el az 1. Blogomat, ha van kedvetek nézzetek be:)
    Jó írást!:)
    Puszi

    VálaszTörlés
  2. Csajok, nem kéne legalább egy törit befejezni, mielőtt belevágtok egy újabba? Eddig mindig kezdtetek egy történetet, eljutottatok X részig, azután nyitottatok egy új blogot új történettel és inkább ahhoz szállítjátok a folytatásokat, a régi történetekre meg már nem jut elég idő vagy kapacitás, figyelem stb. Ezt rendkívül sajnálom.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Már meg ne haragudj, de ezeket a történeteket nem muszáj olvasni...ha ez neked nem tetszik azt megértjük és nem haragszunk meg azért, ha nem olvasod. Nemtudom, hogy te írtál-e vagy írsz-e történetet/blogot , de azt megjegyzem hogy ez nem egy egyszerű dolog. Az egy másik világot, igen nem folytattuk, mert egyszerűen megakadtunk vele, de szó sincs arról, hogy mi a külön utakon-t befejeztük volna, csak tudod nincs 24 óránk minden nap, hogy részeket írjunk. Van magánéletünk és nem mellesleg mindketten végzünk az idén és enyhén szólva is rengeteg a tanulnivalónk. És ha észrevetted volna a megállíthatszhoz se tudunk mindig rendszeresen részt hozni....ez van. És ezt sajnáljuk is, de nem tudunk 1000 felé szakadni, pedig hidd el ha tudnám, megtenném.
      Szóval én mégegyszer csak azt tudom mondani mindkettőnk nevében, hogy nem kötelező olvasni a történeteinket, senkit nem kényszerítünk rá. És ezt kérlek ne vedd sértésnek, ez a véleményünk. Nekünk az írás a hobbink és nem a szakmánk sajnos.

      Törlés